Balk Parket

 

Exclusieve parketvloeren

                            en houten vloeren

Betaalbare traprenovatie

 

Is uw oude trap een doorn in het oog , bent u toe aan iets nieuws en op zoek naar een doeltreffende oplossing, dan bent u bij Balk Parket aan het juiste adres. Een trap bekleden met houten overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt.


Wij hebben door de ontwikkeling van een uniek systeem traprenovatie voor iedereen betaalbaar en eenvoudig gemaakt. Door het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen ondergaat uw trap een metamorfose die niet onderdoet voor het resultaat van een uitgebreide verbouwing.

 

Duurzaam en milieuvriendelijk

 

Na jarenlange ervaring in de verwerking van hout en houtproducten hebben wij er bewust voor gekozen alleen nog met hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen te werken. Vandaar dat u voor uw traprenovatie kunt rekenen op de allerbeste kwaliteit en op duurzame, slijtvaste producten.


Onbehandeld, dus elke kleur mogelijk

 

Met een ruime keuze uit tal van kleurenoliën is er ongetwijfeld voor elke trap de juiste kleur. Of u nou kiest voor een moderne uitstraling of een klassieke sfeer bij Balk Parket kunt u uw traprenovatie geheel naar eigen smaak inrichten.

Vrijblijvende offerte ontvangen ?